Sunday, April 28, 2013

Perancangan DAP - S.U.L.I.T.
Perancangaan SULIT DAP


Samada saudara sedar atau tidak DAP telah merancang sejak dari penubuhannya untuk menjadikan negara ini sebagai ketuanan CINA.
DAP telah mengambil alih peranan KOMUNIS yang telah digagalkan dalam usaha memerintah negara ini. DAP tidak pernah berterima kasih kepada kerajaan yang telah memakmurkan orang CINA di negeri majoriti orang Melayu.
Apa sahaja dasar untuk memakmurkan Melayu telah DITENTANG habis habisan sejak puluhan tahun lalu. Mereka tetap menganggap MELAYU BODOH bahawa kemajuan yang dinikmati oleh orang Melayu adalah hasil dari cukai orang Cina.
Mereka mengatakan Melayu boleh dibeli/rasuah dengan hanya secawan kopi dan paling tinggi bernilai RM50 kerana mereka tahu orang Melayu mudah lembut hati dan mudah terpedaya jika ada orang yang berbuat baik terhadapnya.
Kini mereka telah merancang untuk menguasai Gelang Patah, Pulai, Johor Bahru dan Kulai kerana kawasan ini lubuk emas untuk orang Cina. Siapa yang membangunkan kawasan ini jika bukan atas jasa dan keringat kepimpinan Melayu Johor.
Jika matlamat DAP ini berjaya sudah pasti mereka akan membawa masuk ribuan Cina Singapura yang kelaparan tanah dan rumah ke lubuk emas ini. Akhirnya melayu akan dihalau keluar secara rahsia ke pinggir kampung. Ini telah berlaku di Kuala Lumpur dan Petaling Jaya.
DAP telah memaksa PAS bertanding di Nusajaya untuk memecahkan undi Melayu Gelang Patah. Melayu pengkhianat dari PAS yang hanya bernilai secawan kopi
ini telah dengan bangga sanggup menggadaikan maruah bangsa.
Dalam masa yang sama dihadapan orang cina DAP Bercakap dalam bahasa mereka mengatakan bahawa : MELAYU SAMPAH KITA TELAH BERSIHKAN DI PULAU PINANG DAN SEKARANG KITA MAHU BERSIHKAN SAMPAH MELAYU DI JOHOR.
Saudara saudaru ku yang ada baki sedikit IMAN dalam dada…renung renungkanlah. Jangan sampai kita dihina dan diludah. Sayangilah diri kita..keluarga kita..agama kita…bangsa kita dan negara kita yang dirahmati ini.
Sebarkanlah kepada keluarga kita…saudara kita…jiran jiran kita dan rakan rakan kita. Jika saudara sebarkan kepada 10 orang dalam tempoh satu jam ia boleh sampai kepada 1 juta umat Melayu.
Sumber: Anonymous

PERANCANGAN SULIT DAP | The Posto – Malaysia News, Opinion ...

www.theposto.com/bm/?p=1953

Translate this page
4 days ago – Samada saudara sedar atau tidak DAP telah merancang sejak dari penubuhannya untuk menjadikan negara ini sebagai ketuanan CINA.


GEMPAR!!! Terbongkarnya Agenda sulit DAP- Sanggupkah Bangsa ...


rmf7.wordpress.com/.../gempar-terbongkarnya-agend...


Translate this page
Apr 25, 2012 – Perancangan DAP menawan PUTRAJAYA untuk jadikan ... Ini dikatakan sendiri oleh seorang BEKAS setiausaha sulit Timbalan Ketua DAP ...


KUKUKAKI: RANCANGAN JAHAT DAP TERHADAP MALAYSIA

kukukakiampang.blogspot.com/.../rancangan-jahat-da...

Translate this page
Apr 23, 2012 – Ini dikatakan sendiri oleh seorang BEKAS setiausaha sulit Timbalan Ketua DAP Pulau ... "Perancangan Kotor DAP Jika Menawan Putrajaya" 1.

perancangan sulit dap mengunakan boneka melayu ... - Kedah Ke KL

kedahkekl.blogspot.com/.../perancangan-sulit-dap-me...

Translate this page
Aug 9, 2010 – PERANCANGAN SULIT DAP MENGUNAKAN BONEKA MELAYU UNTUK ... Jadi jika Pakatan haram menang pada PRU ke 13 nanti dan Dap ...


tHe jOuRnEy oF aRt: Perancangan SULIT Nak Jahanamkan ...


art-mohamad.blogspot.com/.../perancangan-sulit-nak-j...


Translate this page
May 7, 2012 – Perancangan SULIT Nak Jahanamkan MELAYU! ... agen pelobi mereka sendiri untuk memberi laluan DAP menguasai politik sepenuhnya.

WAJIB BACA !! Perancangan DAP menawan PUTRAJAYA untuk ...

ohpemerhati.blogspot.com › Dap

Translate this page
Apr 20, 2012 – Semua umat Islam tanahair akan perancangan kafir DAP yg cukup ...sendiri oleh seorang BEKAS setiausaha sulit Timbalan Ketua DAP Pulau ...